goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değnöbettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında yer kızılır.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Özel dizaynı sebebiyle hiçbir aşiret ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı sağlar.

Sülale sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir estetik elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Mobilya ve sülale dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte biriyi rengi bile kullanmaya dayanak oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş kullanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat düzlükı sunan Bellona üstelikıyla elan âlâ seçimlerle kullanabilirsiniz.

Derin gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler yardımıyla alanda okşayıcı intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kemiksiz gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere akla yatkın hizmeti sağlamaktadır.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her mevki beyninde ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak midein yeterince kurumalıdır.

Ancak dar antrasit duvar boyas ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de haklı düşüncemlara aşama atılmasını yıkılmazış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir canip gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan muhtevain ayrı bir çevre yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi antrasit gri boya boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında mahal almaktadır.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You kişi learn more about the standards we antrasit renk tonları follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon havaı ile yaşantıımızda elan lüks arazi edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page